Στην προσωπική μου ιστοσελίδα θα παρουσιάζονται – ανάμεσα στ’ άλλα – μαθήματα Ιστορίας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, εφαρμόζεται η ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, κατά την οποία οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επαναλήψεις στη διδαχθείσα ύλη του μαθήματος της Ιστορίας, καθώς επίσης και πρόσβαση σε συναφές οπτικο-ακουστικό εκπαιδευτικό υλικό (εικόνες, βίντεο κλπ.).

Η πρόσβαση στα μαθήματα γίνεται μέσω του αναδυόμενου μενού ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Ανάρτηση μαθημάτων θα γίνεται δύο φορές εβδομαδιαίως (Τρίτη – Πέμπτη). Ανακοινώσεις θα παρέχουν συνεχή ενημέρωση, ενώ οι πρόσφατες αναρτήσεις θα εμφανίζεται στην προμετωπίδα της Αρχικής Σελίδας υπό μορφή σύντομου σημειώματος.

Οδηγίες μελέτης: Οι μαθητές καλούνται σε κάθε μάθημα να παρακολουθήσουν προσεχτικά το βιντεομάθημα (Βήμα 1ο) και κατόπιν να απαντήσουν στις ερωτήσεις (Βήμα 2ο). Τέλος έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σχετικά ντοκιμαντέρ ή να αναγνώσουν σημαντικούς εξωτερικούς συνδέσμους με χρήσιμο υλικό.

Απορίες, ερωτήματα ή σχόλια μπορείτε να αποστέλλετε στο προσωπικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: dimgaroufalis@gmail.com

Καλή περιήγηση!

Δημήτρης Γαρουφαλής